U sklopu projekta Akademija liderstva za lidere organizacija civilnog društva pripremljen je i održan ciklus radionica. Teme radionica bile su slijedeće:

  1. Osnove uspješne komunikacije – s više od 80 sudionika iz različitih udruga, radionica je bila izvanredna prilika za promišljanje o tome kako rad i aktivnosti udruge uspješno predstaviti javnosti.
  2. Osnovi tablični proračuni – gotovo 60 sudionika kroz praktične je primjere upoznalo osnovne mogućnosti i funkcije programa za proračunske tablice.
  3. Poslovanje uz napredne tablične proračune – više od 60 sudionika sudjelovalo je na radionici na kojoj je upoznalo napredne mogućnosti i funkcije programa za proračunske tablice.
  4. Online kolaboracija u mojoj organizaciji – tijekom radionice članovi organizacija imali su prilike saznati kako mogu surađivati sa svojim timom u slučaju fizičke razdvojenosti. Isprobali su rad s alatima i platformama koje olakšavaju uspostavu efikasnog home-officea.
  5. Kako uspješno kreirati online kampanju? – ovo je bila posljednja tema u ciklusu online radionica. S više od 60 članica i članova udruga prolazili smo praktične savjete vezane uz ovu temu.

Zahvaljujemo svim polaznicima i veselimo se sljedećoj prilici za zajedničko učenje o temama važnim za udruge civilnog društva u Hrvatskoj.

Jako smo ponosni na ovu inicijativu i sjajan OCD sektor u Hrvatskoj, željan učenja i napretka!